Sloof BV

Sloof BV 

Sloof BV kan al uw werk verzorgen voor de hellende daken; zoals kappenmontage, timmerwerken en al uw pannenwerkzaamheden. U kunt zowel voor nieuwbouw als ook voor renovatie bij ons terecht. Dit geldt voor particulieren, aannemers en woningbouw verenigingen. Alle werkzaamheden worden door ons snel en vakkundig uitgevoerd. Dit is mede mogelijk door de werknemers die al jaren bij Sloof BV werkzaam zijn en doordat Sloof BV in het bezit is van een twee eigen pannenkraan.

Kortom kwaliteit, snelheid en service.

Sloof BV is een VCA * gecertificeerd bedrijf.

Tevens zijn wij gekwalificeerd als Dakmeester. Als u kiest voor een Dakmeester als dakdekker, dan weet u dat u werkt met een professional die beschikt over deskundigheid en garant staat voor kwaliteit.

Sinds augustus 2012is Sloof BV ook aangesloten bij MONIER Master. Bij een dak reparatie,- renovatie, aanbouw of nieuwbouw wilt u niet alleen kwaliteit, maar ook zekerheid.Wij als Sloof BV voldoen aan een aantal criteria op het gebied van bedrijfsvoering, garantie, praktijkervaring en klantgerichtheid. Daarnaast worden wij als aangesloten bedrijven jaarlijks getraind.

Sloof BV

Argonstraat 3A

7463 PD Rijssen

Sponsor van Menteam ter Harmsel

Sloof bv

 • Heeft u een vraag?

  Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord

  De velden met een * zijn verplicht

  Onze contact gegevens

  Menteam ter Harmsel.

  Manage Achter'n Bos

  Leijerweerdsdijk 11
  7461 PN Rijssen
  info@menteamterharmsel.nl

  06-22792256