Rensink totaal onderhoud

Rensink totaal onderhoud

Maak kennis met Rensink

Het totale onderhoud van uw woning of vastgoed met een gerust hart uitbesteden? Rensink Totaalonderhoud heeft ruim 85 jaar ervaring in de onderhouds- en renovatiemarkt. Rensink biedt zowel voor de particuliere als de zakelijke markt een uitgebreid scala van onderhoudswerkzaamheden aan. Een no-nonsense organisatie die doet wat ze zegt.

In onze eigen timmerfabriek kunnen wij onze opdrachtgevers flexibel voorzien van op maat gemaakte kozijnen, deuren en/of andere houten onderdelen. Lange levertijden zijn er niet bij.

Was Rensink voorheen alleen een schildersbedrijf, die tijden zijn veranderd! Rensink is nu een volwaardig totaalonderhoudsbedrijf. Het compleet ontzorgen van de opdrachtgever staat voorop. Uiteraard isschilderwerknog een belangrijk onderdeel maar ook:houtrenovatie,betonreparatie,vloercoating,beglazing,asbestsanering,restauratie, vloer- en wandafwerking en natuurlijkenergetische oplossingen. Om de werkzaamheden slimmer en effici├źnter te laten verlopen werken wij zo veel mogelijk volgens de leidraad Resultaatgericht Samenwerken.
Als totaalonderhoudsbedrijf hebben wij voor alle expertises ervaren vakmensen bij ons in dienst. Al deze werkzaamheden kunt u toevertrouwen aan Rensink!

Rensink Totaal onderhoud

Rensink totaal onderhoud

 • Heeft u een vraag?

  Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord

  De velden met een * zijn verplicht

  Onze contact gegevens

  Menteam ter Harmsel.

  Manage Achter'n Bos

  Leijerweerdsdijk 11
  7461 PN Rijssen
  info@menteamterharmsel.nl

  06-22792256