Notaris Jan Hölscher: “De akte is slechts de uitkomst”

Een notaris waar niet de akte, maar u als ondernemer / particulier centraal staat. Dat is onze missie. En het uitgangspunt in al ons werk. Jan Hölscher is dan ook geen ‘aktedraaier’, maar adviseert met zijn brede expertise in elk juridisch traject. Betrek zijn deskundigheid al vroeg in het proces en u voorkomt onaangename verrassingen. Hij is onpartijdig en heeft veelal aan een half woord genoeg. Jan: “We kunnen onze klanten veel geld besparen door zaken snel te doorzien en juridisch goed te regelen. Ik vind het interessant om verbanden tussen verschillende situaties te laten zien en alle aspecten juridisch goed af te dekken.”

De kennis en ervaring van Hölscher kan dan ook breed ingezet worden.

Zo wordt zijn hulp o.a. vaak ingeroepen door DGA’s om mee te denken met zowel zakelijke als persoonlijke juridische aangelegenheden.

Jan Hölscher studeerde in 1990 af in notarieel recht aan de universiteit van Nijmegen. De juridische wisselwerking tussen ondernemersrecht, vermogen (estate planning) en familierecht is zijn specialisatie. Oprechte betrokkenheid bij de ondernemer – voor bedrijf en familie – is het uitgangspunt voor al zijn adviezen: van estate planning tot aandeelhoudersovereenkomst.

Jan schreef mee aan het ‘handboek voor ondernemersrecht’, is lid van Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en woont in Almelo.

Holscher notarissenHolscher Notaris

 • Heeft u een vraag?

  Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord

  De velden met een * zijn verplicht

  Onze contact gegevens

  Menteam ter Harmsel.

  Manage Achter'n Bos

  Leijerweerdsdijk 11
  7461 PN Rijssen
  info@menteamterharmsel.nl

  06-22792256