De ondersteuning

De ondersteuning

Arjanne Slagman, geboren 18-12-1980, zus van Marleen, nichtje van Herman en getrouwd in 2005 met Patrice Slagman heeft de paarden van huis uit mee gekregen, ten eerste omdat haar opa met een pony naast hun woonde en ten tweede omdat Herman naast hun kwam wonen en een manege begon. Arjanne is op haar 6e begonnen met rijden op Tamara, de pony van haar opa, die nu nog steeds op de manege staat.
Arjanne heeft een opleiding tot bassisschool lerares gevolgd, maar toen zij in 1996 voor vast op de manege kon komen werken heeft ze hiervoor gekozen. Ze heeft daarvoor de Oruncursus lesgeven gedaan. Ze rijdt nog wel, maar heeft geen wedstrijd ervaringen. Dagelijks is zij op de manege te vinden waar zij lesgeeft,voert, mest, veegt, kinderfeestjes verzorgt, maar daarnaast ook helpt met het intuigen van de paarden voor trainingen. Als het team op concours is zorgt zij samen met haar zus Marleen ervoor dat de manege gewoon door kan draaien, want als de manege niet draait kunnen Herman en zijn team niet weg. Aangezien Arjanne bijna dagelijks op de manege te vinden is, is het maar goed dat paarden haar grootste hobby zijn.

Jochem ter Harmsel
, geboren op 03-01-1996, zoon van Herman en Tineke en broer van Antonie. Ook hij is al vroeg met paarden in aanraking gekomen en zat voordat hij kon lopen al op de pony.
Jochem rijdt geen paard, maar helpt zijn vader en het team graag en gaat daarom ook vaak mee als ondersteunend lid van het team op wedstrijden. Naast het helpen op de wedstrijden van zijn vader is Jochem ook wel eens te vinden op een wagen met pony ervoor, maar het liefst gaat hij quadrijden met vrienden of voetballen, wat toch wel zijn grootste hobby is.

Jochem, Marleen, Arjanne en Antonie

 • Heeft u een vraag?

  Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord

  De velden met een * zijn verplicht

  Onze contact gegevens

  Menteam ter Harmsel.

  Manage Achter'n Bos

  Leijerweerdsdijk 11
  7461 PN Rijssen
  info@menteamterharmsel.nl

  06-22792256