Menwedstrijden Saumur Frankrijk

Klik hier om uw inhoud te bewerken

Menwedstrijden Saumur Frankrijk met Antonie ter Harmsel

03-06-2015: De paarden van Antonie zijn goedgekeurd in Saumur Frankrijk. Er is een team samengesteld door de bondscoach.

Harry van stappen had pech, van hem is een paard afgekeurd.

Kon niet  meer in het team.

Antonie ter Harmsel en Carlo van Meulen en Rini Rutjes vertegenwoordigen de oranje vlag voor Nederland.

05-06-2015:  De dressuur zit er op, het zag er goed uit. Een maal galop in het strekken, dat was jammer, dit gebeurde toen Antonie de ring uit kwam. wOndanks dat waren wij goed tevreden. Maar tien minuten later kwam de uitslag op het digitale scorebord te staan, 56 punten, dit viel ons heel erg tegen. Maar naar 21 combinatie Staat, Antonie nog op de 5 de plaats. Tot nu toe valt dat nog niet tegen. Op naar de marathon morgen het is hier verschrikkelijk warm, ruim dertig graden. Zo als het er nu naar uitziet gaan ze de marathon tijden aanpassen voor morgen. Wij houden jullie op de hoogte.

07-06-2015:  Een wedstrijd met een nare na smaak.

Na de dressuur een 9 plaats van de 38 deelnemers. De marathon liep niet zo als van ouds, bij de laatste hindernissen waren de paarden niet heel snel meer. Eind Resultaat na dressuur en marathon 15e plaats.

Toen begon de ellende pas, de vaardigheid het eerste stuk ging perfect tot poort 13 een bal moest daarna tussen 16 c  door het bordje van 16c ging om, toen reed Antonie poort 14 en daarna ging de bel, stop het bordje moest op gezet worden dan gaat de bel weer en je moet starten. Antonie reed toen poort 15 en vervolgde de rest van het parcours,  bij poort 17 en er werd weer gebeld Antonie maakte het parcours af na afloop werd gezegd. EL gediskwalificeerd. De jury houd vast dat hij poort 14 niet heeft gehad gewoon een ja tegen nee verhaal en er stond niks op beeld anders kun je een protest in dienen dus einde van het verhaal uit de wedstrijd en daar doen wij het niet voor.!!!

Uitslag frankrijk


 • Heeft u een vraag?

  Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord

  De velden met een * zijn verplicht

  Onze contact gegevens

  Menteam ter Harmsel.

  Manage Achter'n Bos

  Leijerweerdsdijk 11
  7461 PN Rijssen
  info@menteamterharmsel.nl

  06-22792256