Het Menteam ter Harmsel vertrekt op 3 April Ermelo 1e Nationale wedstrijd 2015

Het twee span team is druk bezig met het inpakken van de vrachtwagen van morgen de laatste training gehad en dan vanmiddag het hele spul laden en dan starten en op naar Ermelo morgen middag 4 April om 12.30 uur moeten de paarden voor de veterinaire keuring als dat allemaal goed is hebben wij zaterdag de dressuur.

Het Menteam ter Harmsel vertrekt naar Ermelo 1e Nationale wedstrijd        

Marathon 5 April Ermelo. Menteam ter Harmsel Rijssen

Menteam ter Harmsel heeft een goede marathon gereden. Ze zijn in totaal 3e geworden. Na de dressuur en de marathon van vandaag staan we nu 1e in het klassement. Morgen een spannende vaardigheid proef, om te proberen onze positie te behouden!

Uitslag Men wedstrijden Ermelo 4 t/m 6 April 2015

( Bron Antonie) Wij begonnen met het los rijden. Toen waren de paarden al zeer sterk. De vaardigheid proef was op een zandbodem! Deze paarden zijn daar heel gevoelig voor. Zij worden eigenlijk een beetje angstig. Na de helft ging het beter, het ging wat ontspannender, daarna ging het goed we kwamen de hoofdring binnen en toen begon het, het zelfde weer ik had de handen er vol aan om ze bij me te houden. ik kon je niet meegaan in het rijden. Maar de tijd klikt door. Door alle spanning reden wij er 4 ballen af en 2 punten voor de tijd, totaal dus 14 strafpunten. Dat is veel te veel maar goed dit snel weer vergeten en op naar Horst Brabant.

Namens Antonie Bedankt voor de steun dit weekend.

Marathon Antonie ter Harmsel Ermelo

De volgende internationale Men wedstrijden zijn op 16 t/m 19 April in Horst

        

 

 • Heeft u een vraag?

  Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord

  De velden met een * zijn verplicht

  Onze contact gegevens

  Menteam ter Harmsel.

  Manage Achter'n Bos

  Leijerweerdsdijk 11
  7461 PN Rijssen
  info@menteamterharmsel.nl

  06-22792256