Arie Blok Graan Produckten

Arie Blok Animal Nutrition:


Producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige diervoeding en graanproducten, voor muis tot olifant. Met ruim 175 jaar ervaring mag Arie Blok zich ongetwijfeld expert in de markt van diervoeding en graanproducten noemen.

De diverse soorten diervoeding en de graanproducten worden in 2 fabrieken in Woerden geproduceerd. Naast de productiefaciliteiten beschikt Arie Blok over uitgebreide verpakkingsmogelijkheden, voor het verpakken van 800 gram tot 25 kg.

Voortdurende investeringen, research & development zorgen voor een leidende positie in de markt van diervoeding voor fokkers, liefhebbers en speciale doelgroepen (o.a. Dierentuinen)

De basisfilosofie staat daarbij centraal: wat eet het dier in zijn natuurlijke omgeving!

De inspanningen zijn er steeds op gericht met de voeding het natuurlijk voedsel zo dicht mogelijk te benaderen. Alle producten zijn Nature’s Best. Er worden geen synthetische antioxidanten toegevoegd.

Arie Blok Animal Nutrition brengt onder diverse merken een breed en diep assortiment producten op de markt voor fokkers, hobbyisten, professionals, dierentuinen en consumenten. Daarnaast produceert Arie Blok ook diverse private labels. Arie Blok is GMP+ International gecertificeerd en is aangesloten bij SecureFeed.

Logo en link Arie Blok

Arie Blok Graan producten

 • Heeft u een vraag?

  Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord

  De velden met een * zijn verplicht

  Onze contact gegevens

  Menteam ter Harmsel.

  Manage Achter'n Bos

  Leijerweerdsdijk 11
  7461 PN Rijssen
  info@menteamterharmsel.nl

  06-22792256