2e Internationale menwedstrijd Horst

Menteam ter Harmsel naar de 2e Internationale Menwedstrijd Horst Brabant. 

Eindelijk is het dan weer zover. Het menteam ter Harmsel is weer onderweg naar Horst voor zijn 2e Internationale menwedstrijden. Hopende op een goed en enerverend weekend voor het team dat de 1e wedstrijd 6e werd in Ermelo.

16-04-2015: Keuring van de paarden van het 2 en 4 span.

(Bron:Herman Ter Harmsel:) Het team is druk bezig met de paarden aan het borstelen en invlechten het team is uitgebreid met Arjen Holties.

Arjen is zelf ook druk met de mensport hij rijd enkel span paard en tweespan A Pony's

1) Het Menteam ter Harmsel moet het 2 span keuren om half 12 en het 4 span om 12 uur

2) Antonie moet vandaag om 16.30 uur dressuur rijden.

3) Herman morgen daar word vanmiddag om 14. 00 uur om gelood

16-04-2015: Alle paarden zijn goed gekeurd gaan ons nu voor berijden voor de dressuur Antonie moet om half 5 starten.

De paarden lieten zich zeer goed zien en zijn allemaal heel ontspannen. 

Morgen geen mooie start positie!!

Wij moeten als eerste starten bij de 4 span paarden er zit niks anders op om er een brutale proef neer te zetten.

Helaas zat het Antonie vandaag bij de dressuur iets tegen hij behaald slechts 52 punten, dit viel ons allemaal tegen. Oorzaak was de Jury!!! Er zaten 30 punten verschil tussen de eene en de andere Jury, dat is veel te veel, maar het blijft een jury sport de wedstrijd is nog maar net begonnen en we hebben nog 2 onderdelen te gaan. Eerst morgenvroeg de dressuur met het 4 span om 10:00 uur Wij starten als eerste van de 33 Koppels.

17-04-2015:  (Bron Herman ter Harmsel)  De dressuur zit er op het was allemaal heel spannend voor de jonge paarden er zaten geen grootte fouten in maar er moet meer lengte komen tijdens het strekken als je begint met een jong span dan ga je eigenlijk wat te voorzichtig rijden. Daar moeten wij aan werken, op naar het volgende onderdeel.

18-04-2015:  Vandaag de vaardigheid gehad dat liep heel goed de paarden waren goed te sturen de tijd van de vaardigheid Was weer heel scherp van de 35 vierspan rijders waren er 2 binnen de tijd en in totaal 1 foutloos wij waren 7 e in de. Vaardigheid en zijn daar 10 plaatsen mee gestegen wat gisteren tegen viel kwam er van daag goed uit op naar morgen de marathon.

Antonie heeft vandaag de marathon gereden zag er heel goed uit. Er waren 36 tweespan paarden en zijn nu net klaar. De uitslagen krijgen jullie zo snel mogelijk.

Antonie heeft een goede marathon gereden 8 plaats in de marathon 4 punten verschil op nummer een dus dat is een goed resultaat Antonie staat nu op de 6e tussen positie morgen de vaardigheid.  Om ongeveer 3uur Starten we morgen weer. Nu even lekker na genieten met de trouwe supporters. 

Klik hier voor video Nr.1

Klik hier voor  video Nr.2

19-04-2015: De laatste dag van Horst is door de twee menners van het menteam ter HARMSEL niet sterk afgesloten Antonie moest de vaardigheid als laatste onderdeel hij kreeg hierbij 17 strafpunten dat is veel te veel daar moet nog goed aangewerkt worden dat moet onder de 5 punten blijven Herman heeft als laatste de marathon gereden en dat ging eigenlijk perfect tot aan de laatste hindernis Laten wij daar zo maar even de E poort vergeten en dat betekend EL uit de wedstrijd. Wij hadden Emier voor in, voor de eerste keer en dat liep perfect dus het lag deze ronde niet aan de paarden maar wij gaan op voor de volgende wedstrijd. En dat is Uden daar rijd Antonie over 14 dagen. Eerste week Juni.

Dressuur Horst

Video • Heeft u een vraag?

  Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord

  De velden met een * zijn verplicht

  Onze contact gegevens

  Menteam ter Harmsel.

  Manage Achter'n Bos

  Leijerweerdsdijk 11
  7461 PN Rijssen
  info@menteamterharmsel.nl

  06-22792256